Speel een slot met een botenthema

Water is een cruciaal deel van het Nederlandse erfgoed. Varen zit in de Nederlandse genen. Nieuwsgierigheid naar onbekende gebieden en de zucht naar avontuur zijn pijlers van de welvaart van ons land. Logisch dus dat ook online alles wat met water en boten te maken heeft aantrekkelijk is voor ons Nederlanders.

Aanbieders van online casino’s spelen daar graag op in. De mogelijkheden om bootthema’s te verwerken in spellen zijn eindeloos. Inspiratie valt te halen uit oneindig veel hoeken: films, televisieseries, pretparken en sport, om er maar een paar te noemen.

Welke boot-gerelateerde slot spellen ons hebben geïnspireerd vind je hieronder!

The Love Boat

Wie kent deze romantische televisieklassieker aan boord van imposant cruiseschip nu eigenlijk niet? Wie was niet heimelijk verliefd op de prachtige zongebruinde mensen, in smetteloos witte uniform geklede bemanningsleden en aantrekkelijke gasten van alle leeftijden? Wie genoot niet van de prachtige muziek? Je hoeft dit geen dag te missen met dit slot spel! De presentatie is prachtig en de gameplay aantrekkelijk.

Het aantrekkelijkste bonusspel is de Match-up-bonus: koppel willekeurige liefdesparen en win een aantrekkelijke bonus naarmate de paren beter bij elkaar passen. Veel geluk en plezier!

Wild water

Dit slotspel is aantrekkelijk vormgegeven, kent een relaxte sfeer geholpen door een jaren 70 soundtrack. Je gaat lekker surfen op een zonovergoten strand!

Laatje echter niet in slaap sussen: de winkansen bij dit spel zijn aantrekkelijk, maar je kunt ook langzaam maar zeker geld verliezen. Dit kan met bonussen en geholpen door free spins net zo snel weer goedgemaakt worden!

Columbus

Ga op ontdekkingsreis met de beroemdste zeevaarder aller tijden: Columbus!

Dit slot spel heft een zeer hoog uitbetalingspercentage van ruim 97%. Winnen doe je voornamelijk met gratis spins. Maar ook de jackpot is zeer aantrekkelijk.

En het spel is ook nog eens leerzaam. Speel het om te ervaren hoe Columbus Amerika ontdekte!

Titanic

Als het over boten gaat, mag de moeder der passagiersschepen natuurlijk niet ontbreken: de Titanic. Helaas kon de Titanic niet genieten van de voordelen van Albin boten. Op haar eerste reis van Engeland naar Amerika werd ze geveld door een ijsberg. Meer dan 100 jaar geleden, maar nog steeds op ons netvlies gebrand door de epische film uit 1997 en het klassieke lied “My heart will go on” van Celine Dion. Wie kon het droog houden bij dit drama?

Het spel is aantrekkelijk omdat het veel bevat veel clips bevat uit de film en ook in de gameplay zijn scenes uit de film verwerkt. Maar ook de winkansen zijn groot, mede door de gratis spins. En als je wint is de ijsberg natuurlijk snel vergeten!

Vikings Conquest

Een overzicht van spellen met een boten thema kan natuurlijk niet zonder een spel over Vikingen. Deze dappere Scandinavische strijders hebben lang voor de grote ontdekkingsreizigers de wereldzeeën bevaren en hebben hun stempel gedrukt op grote delen van Europa. Ze zijn zelfs lang voor Columbus in Amerika geweest!

Stap de wereld van de Vikingen in met dit mooie spel. De graphics zijn prachtig, de geluiden indrukwekkend, de gameplay is onderhoudend en de winkansen zijn heel goed. Op de rollen zie je indrukwekkende schepen, strijdbare mannen en aantrekkelijke vrouwen. Maar ook allerlei Viking-symbolen. Bij iedere winst krijg je de kans om deze te verviervoudigen door een extra ronde!